Amit én olvasok

Femina: itt tényleg jó cikkek vannak, nem csak nőknek.
Dolphia: Egy magyar sajtófigyelő. Kiválogatja neked a cikkeket. Nekem baromi hasznos.
Szakítós blog: Én állandóan olvasom.

Címkék

bocsi (1) csaj (1) disznók (1) egysoros (3) ezüstróka (1) féltékenység (1) ismerkedés (14) iwiw (12) lány (1) leszbi (1) márk (1) ne (1) olvasói (2) online (1) ötös (1) park (1) prosti (1) puszi (1) randi (3) randihelyszín (2) robi (1) sírvaröhögős (1) start (1) szavazás (1) szex (1) szöveg (7) szövegek (1) tutipasy (1) ügyvéd (1) üzenet (4) vélemény (1) zoli (3) Címkefelhő

Zoli az értékelhetetlen

2008.10.02. 08:57 | renina | 1 komment

A mai versenyzőnk Zoli(26), aki nem eresztette bőlére. Egy pasi általában szövegével, karrierjével (egzisztenciájával) vagy külsejével próbál meg ránk hatni, és persze nem árt ha mindhárom renben van... Zoli az a versenyző, aki megyékre lakik egy faluban, szakmunkás végzettségű, és hát a külseje... No ha a szépség és az ész között a klasszikus "fordított arányosság" (lásd matekóra) állna fenn, amit oly sokan feltételeznek, nos akkor egy Nobel díjat azonnal megszavaznék neki. Itt hát a lehetőség, hogy legalább szellemességével, humorával hódítson meg. Nem árulok el titkot, hogy nem sikerült, de annyira kíváncsi lennék a folytatásra, hogy mindjárt válaszlok is neki (beismerem megsajnáltam), az osztályzat addig függőben marad. 
 
Szia nagyon gyönyörű vagy és szívessen megismerkednék veled pussz Zoli.
Hamarosan folytatjuk!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://szepaszemed.blog.hu/api/trackback/id/tr50692006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy pasi 2008.10.02. 12:51:17

Milyen jóvágású gyerek ez a Zoli:))))))
Címkék: iwiw szöveg ismerkedés zoli
süti beállítások módosítása