Amit én olvasok

Femina: itt tényleg jó cikkek vannak, nem csak nőknek.
Dolphia: Egy magyar sajtófigyelő. Kiválogatja neked a cikkeket. Nekem baromi hasznos.
Szakítós blog: Én állandóan olvasom.

Címkék

bocsi (1) csaj (1) disznók (1) egysoros (3) ezüstróka (1) féltékenység (1) ismerkedés (14) iwiw (12) lány (1) leszbi (1) márk (1) ne (1) olvasói (2) online (1) ötös (1) park (1) prosti (1) puszi (1) randi (3) randihelyszín (2) robi (1) sírvaröhögős (1) start (1) szavazás (1) szex (1) szöveg (7) szövegek (1) tutipasy (1) ügyvéd (1) üzenet (4) vélemény (1) zoli (3) Címkefelhő

Ügyvéd helyett tea

2008.09.18. 19:49 | renina | 4 komment

Próbálkozó - Márk, iwiw: Reméltem, hogy a blogra találó szellemesebb pasik inkább kihívásnak, sem mint elrettentésnek veszik a tartalmat. És lám, itt is van az első elismerést kiváltó próbálkozó, aki tényleg megnevettetett és ez mindig jó. Az, hogy legyen-e folytatás eldől, még alszom rá egyet, de addig is a többiek okulására felrakom levele végét. Márk ugyanis igencsak hosszúra fogta… Ő mármint sokat írt, pedig tudjuk, hogy a csajozós szövegeknek a jó marketinghez hasonlóan rövidnek, frappánsnak és emlékezetesnek kell lenniük. Úgyhogy a képregényhez szokott eltunyult „olvasóizmaitok” megkímélése érdekében csak az utóirat következik:

ui: amugy nyugodtan felrakhatsz a blogodra nem foglak beperelni erte szemelyisegi jogaim megsertese miatt, ha kell ezt irasba foglalom kezjeggyemmel ellatva. Csak itt egy bokkeno van,ahhoz szemelyesen kene talakoznunk vagy ugyved kozremukodesevel de az meg sok penz. Ugyh egy tea mellett megbeszelhetjuk :)

Értékelés: Erős négyes. Még várom a királyfit fehér lovon, de ha nem jön, akkor talán Márknak is adnék egy esélyt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szepaszemed.blog.hu/api/trackback/id/tr5670392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mark 2008.09.18. 21:12:44

apropo marketing, sajnos informacio hianyaban nem tudtam szegmentalni a lanyok piacat, hogy a celfogyasztonak sikeresen tudjam reklamozni a termeket azaz engem. A reklamhatekonysag erdekeben nem artott volna meg egy kis PR. De legalabb szereztel egy vicces delutant. jo osztalyozast tanar neni, meglesz az a csillagos otos :)

érdeklődő 2008.09.19. 09:23:11

Hmmm, kár hogy szinte reménytelen valakit így csak keresztnév alapján megtalálni az iwiw-en, lehet hogy neveznék pedig valami szöveggel, hátha ide is bekerülnék vele :))))

renina 2008.09.19. 19:42:25


érdeklődő:

E-mailben is próbálkozhatsz, kíváncsian várom:)

És köszi Márk a bíztatást! Ari vagy.

érdeklődő 2008.09.22. 09:25:19

E-mailen bepróbálkozni minden háttérinfó nélkül??? Olyat normális pasi nem játszik meg... Az iwiw-en legalább van kép, érdeklődési kör, esetleg közös ismerős stb. Úgy teljesen mások az adottságok amiket figyelembe véve fogalmazok.
Arról nem is beszélve hogy "disznók vagyunk mind", ezért igenis egy kép sokat számít abban, hogy írunk-e egyáltalán. Bár ahogy elnézem, az a kép nem lehet semmi, hiszen igen sokan írnak...
Címkék: iwiw ügyvéd ismerkedés üzenet márk
süti beállítások módosítása