Amit én olvasok

Femina: itt tényleg jó cikkek vannak, nem csak nőknek.
Dolphia: Egy magyar sajtófigyelő. Kiválogatja neked a cikkeket. Nekem baromi hasznos.
Szakítós blog: Én állandóan olvasom.

Címkék

bocsi (1) csaj (1) disznók (1) egysoros (3) ezüstróka (1) féltékenység (1) ismerkedés (14) iwiw (12) lány (1) leszbi (1) márk (1) ne (1) olvasói (2) online (1) ötös (1) park (1) prosti (1) puszi (1) randi (3) randihelyszín (2) robi (1) sírvaröhögős (1) start (1) szavazás (1) szex (1) szöveg (7) szövegek (1) tutipasy (1) ügyvéd (1) üzenet (4) vélemény (1) zoli (3) Címkefelhő

Bréking nyúz: Zoli visszatért

2008.10.05. 10:14 | renina | 8 komment

Aki nem ismeri a történet elejét, az elolvashatja itt: http://szepaszemed.blog.hu/2008/10/02/zoli_az_ertekelhetetlen

No és íme Zoli "részletesebb" bemutatkozása. Továbbra is a kevés szöveg technikát választja, okos, amennyiben az a tudatos elv vezérli, hogy így kevesebb hibát lehet ejteni. A blogon először most szavazást hirdetek a kommentelők között, mi legyen további sorsa! Persze azért ne essünk túlzásba, szóval egyelőre szóljon a szavazás a válaszlevelem tartalmáról. No és íme a gyöngyszem:

Szia tegnap írtam nem kaptad meg a levelet írtam hogy szeretek ínternetezni zenét halgatni kerékpározni fűvet nyírni 3-műszakba dolzozom Zoli.

A bejegyzés trackback címe:

https://szepaszemed.blog.hu/api/trackback/id/tr99696897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kandúr 2008.10.05. 10:36:05

Szerintem mindenképp javasold neki, hogy tanuljon meg helysen írni, mielőtt írásban való csajozásra adja a fejét. :)

Egy pasi 2008.10.05. 18:24:01

Szerintem meg hívd el hozzátok füvet nyírni:))))

cloud 2008.10.05. 18:59:21

Egy pasi ötlete nem is rossz:DDD bár lehet, hogy félreérti... annyira szánalmas ez az ürge, szegény, én biztos nem méltatnám szóra. És javaslom, ajánld figyelmébe a központozás használati szabályait is.

discussao 2008.10.05. 23:15:50

Szia!

Olvasgatva a blogodat és iwiwen rádkeresve egyértelműen "gyökér" lehet az, aki veszi a bátorságot és egy ilyen - szerintem unatkozó - lánynak ír.
Nyilvánvalóan, valamilyen mértékben lejáratják a Zolihoz hasonló urak a társadalom bátortalanabb peremét, de akkor sem tartom jó ötletnek az ilyen fórumokon való kifikázását (kifigurázását) az ilyen embereknek. Nyilván nem az orvostudományok habitusa, szóval a helyesírása őt jellemzi, de akkor is! Inkább skippelni, mint mutogatni kéne ezeket, vagy olyan sztorikkal előrukkolni ezen a blogon, ami klasszikusokkal élve: "építő jellegű".
Nos, a pontozásom a következő:
- Zoli: vette a bátorságot, de nem googlizott miközben ezt a frappáns szöveget kitalálta, ezért 1 pontot érdemel.
- Renina: a képe alapján ötös, de egy tipikus huszonegyedik századi reneszánsz aki inkább bloggol mint sakkozik. Mindenkit visszajelöl a leszbikus cicafiúktól a cicalányokig. Akinek tényleg csak "jóasegged kőkólát" kellene mondani, mert egy jó dumával szinte mindenre kapható?

renina 2008.10.06. 08:06:12

Szió,

Igazából Zolinál sem a helyesírási hibák bemutatása lenne a lényeg, hanem a disznó, béna csajozó szövegek pellengérre állítása. Elismerem, hogy eddig ilyet nem produkált, semmilyen udvariatlan gesztust nem tett, amit értékelek! A blogra nem csak szánalmas próbálkozások kerültek, így az ő kirakása sem jelent értékítéletet. Bár tény, hogy nem tartom vonzónak amit eddig írt, de sok szánalmas, disznó próbálkozásnál jobb.

Azt, hogy miből sikerült arra következtetned, hogy egy "jóasegged kőkóla" vagy jobb dumával mindenre kapható vagyok egyáltalán nem értem.

Reni

FeRRaR1 2008.10.07. 12:17:26

JaJa. 1 tisztátalan lélek eme mocskos világban :)

Fűnyírásos elképzelést támogatom :)

De ez egyébként tényleg jó dolog, h nem faszfej

Laci 2008.11.17. 21:48:17

Sziasztok.
Nem ismerek itt senkit, szóval nem lenne szerencsés véleményt mondani, de azért nem hinném, hogy egy "jóasegged kőkóla?" szöveg elég lenne a sikerhez. Zoli egy kedvesnek tűnő srác, és elég bátor is, de ez nem célravezető?! Pedig azt hinné az ember, hogy így garantált a siker. De nem. Hogy mi hiányzik, döntse el mindenki, nem írom le a véleményemet. Amit viszont nem értek, az a fűnyírás iránti szeretete. Ez nem átlagos, pl. ha magamból indulok ki. De Zoli más. Tisztelem, de nem értem.
Sziasztok
Címkék: iwiw szavazás ismerkedés zoli
süti beállítások módosítása